Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Έχετε χαιρετισμούς!!!

Μελισσάκια, γεια σας!

Σας φέρνω χαιρετισμούς από τον κύριο Μανούσο! Σας σκέφτεται και σας αγαπά και ελπίζει να είστε όλα σας καλά και... ζωηρά! Ελπίζει, λέει, να μην είστε όλη μέρα μπροστά από υπολογιστές και τηλεοράσεις και άλλες οθόνες... Ελπίζει, λέει, να ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες! Όσο γι' αυτό, κύριε Μανούσο μας, είμαστε όλοι σίγουροι! Εδώ, τα μελισσόπουλα είναι... σουπερέντομα! Πώς λέγαμε πριν λίγο καιρό... "σουπερπαιδιά"; Έτσι. 

Σουπερέντομά μου, να πάτε, λέει, στα διαδραστικά βιβλία στο πλάι, ξέρετε τώρα... και να διαλέξετε το τελευταίο στη λίστα, που λέει "Φυσική Αγωγή Διαδραστικό". 



Αφού διαβάσετε τις ενότητες: "Εισαγωγή", "Η ιστορία του Αθλητισμού" και "Οι ιστορίες του Τρεχαλίτσα και της Κολυμπίτσας", σας έχω αποστολές!!! Αλλά για την ώρα, μην πάτε παρακάτω στην ανάρτηση. Κάντε ό,τι σας συμβούλεψε ο κύριος Μανούσος -τρία πραγματάκια ζήτησε ο άνθρωπος, πολύ απλά!!!- και μετά επιστρέψτε εδώ να σας... βασανίσω κι εγώ λίγο. :-)






Τα διαβάσατε; Σίγουρα;;;; ΚΑΛΑ;;;; 

Λοιπόν:
1. Δοκιμάστε να απαντήσετε στην ερώτηση: "Εσένα πώς σε λένε;" αντιστοιχίζοντας την εικόνα κάθε ήρωα με το όνομά του. Απλό, ε; Ξέρω. 

2. Τώρα πηγαίνετε ξανά στο κεφάλαιο "Η ιστορία του Αθλητισμού", διαβάστε το όσες φορές χρειαστεί ώστε να το διαβάζετε ΣΟΥΠΕΡ και ηχογραφήστε μου την καλύτερή σας ανάγνωση! Αν δεν είναι η καλύτερη, ηχογραφήστε μια άλλη. Αν ούτε και τότε... προσπαθήστε ξανά μέχρι να είναι υπεροχοτέλεια! Και αυτή, την υπεροχοτέλεια, ανεβάστε τη στο padlet. Ξέρετε; Ξέρετε. Αυτό το παράρτημα του Β612.
 

Ευκολάκια; ΠΕΡΙΜΕΝΩ να ακούσω τις καταπληκτικές σας φωνές!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: