Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ανθολόγιο 1ο





Ναι, έχετε να κάνετε και κάποια αντιγραφή, όπως είδατε στο βίντεο. Δε χρειάζεται να τη δω αυτήν, σας πιστεύω ότι θα την κάνετε και μάλιστα με τα καλύτερά σας γράμματα! Αυτό που θέλω εγώ να ακούσω είναι η ανάγνωσή σας!!! 



"Και, κυρία, πώς θα σας στείλουμε την ανάγνωσή μας;" Εεεμμ... ευκολάκι! Θα πάτε στο padlet που δημιούργησα για την τάξη μας και το ονόμασα Παράρτημα του Β612. Εκεί θα κατοχυρώσετε ένα ράφι κενό πατώντας την μπάρα με το + κάτω από το άσπρο πλαίσιο με τίτλο "Όνομα μαθητή". Στη συνέχεια θα δώσω εγώ όνομα στο ράφι σας. Μετά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πατάτε την μπάρα με το + και ανεβάζετε αρχείο εικόνας, ήχου, απλό κείμενο, βάζοντας για τίτλο πάλι το μικρό σας όνομα. Έχει πολλές δυνατότητες το περιβάλλον του padlet. Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ στα προσωπικά δεδομένα και στα πνευματικά δικαιώματα. Δε γράφουμε ποτέ επώνυμο, τηλέφωνο, διευθύνσεις, ούτε εμφανίζουμε πρόσωπο παιδιού σε φωτογραφία, ξέρετε εσείς. Το padlet το δημιούργησα για να μοιραζόμαστε εύκολα όμορφες ιδέες, συναισθήματα, σκέψεις, προτάσεις για βιβλία ή παιχνίδια, ζωγραφιές, αινίγματα, απαντήσεις σε αποστολές. ΔΕΝ το έφτιαξα για να ανεβάζουμε αντιγραφές και προπαίδειες. Γι' αυτά έχουμε το τετράδιό μας και εκεί θα μένουν. Αν έχετε ασκήσεις για διόρθωση, έχω και email και βρίσκεται στη διάθεσή σας, καιρό τώρα! ;-) 

Αφού, λοιπόν, μου ηχογραφήσετε με τα εργαλεία του padlet την καλύτερή σας ανάγνωση, την αφήνετε εκεί και... πάμε για άλλα. Τι άλλα; 


Υ.Γ. Παιδιά, δε θυμάμαι τι άλλο είχε αυτή η ανάρτηση. Το πρωί... πάτησα, κατά λάθος, κάτι και... σβήστηκαν όλα. Ελπίζω όμως να μην έχετε απορία με τα παραπάνω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: