Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Οι φίλοι είναι για πάντα

Στον απολογισμό και τον αναστοχασμό της πορείας μας ως τώρα, συνειδητοποίησα ότι έχω αμελήσει την ενότητα "βιβλία" και δεν έχω καταχωρήσει τις σχετικές αναφορές στα βιβλία που έχουμε διαβάσει, ως τώρα, στην τάξη. Καθώς θεωρώ την ανάγνωση βιβλίων άκρως σημαντική διαδικασία για την ανάπτυξη των παιδιών όλων των ηλικιών, να πω ότι μέχρι σήμερα έχουμε διαβάσει και επεξεργαστεί 7 βιβλία, όλα σχετικά με τις έννοιες που θα πραγματευτούμε φέτος παρέα και... έπεται συνέχεια! Σύντομα θα ενημερωθείτε και για την έναρξη της δανειστικής βιβλιοθήκης της τάξης μας!

Έτσι, λοιπόν, σταματώντας τη φλυαρία, περνάω στην αναφορά του πρώτου βιβλίου που διαβάσαμε στην τάξη, την 1η Οκτώβρη, επίσημη έναρξη της φιλαγνωστικής δράσης μας, που δεν ήταν άλλο από το "Οι φίλοι είναι για πάντα" της Grindley Sally, το οποίο κυκλοφορούσε από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. 

Κι επειδή τότε δεν είχαμε ζωγραφίσει κάτι, παραθέτω ένα σχετικό τραγούδι για να μην ξεχνάμε πως "Οι φίλοι είναι για πάντα", αρκεί να υπάρχει σεβασμός και κατανόηση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: